Eu MollMunicipi

Veïns denuncien l’estat d’abandonament d’un parc infantil del Moll

Nevado ha assegurat que procediran a renovar-ne les instal·lacions

Veïns del Port de Pollença ens han fet arribar la seva indignació davant el mal estat d’un dels parcs infantils del Moll. En concret, es tracta del que està situat al pinar de davant la Guàrdia Civil.

“Fa tres setmanes que ha caigut la gronxadora i la resta de jocs estan en total estat d’abandonament“, assegura una veïnada de la zona. A més, ha afegit que “estaria bé que ho actualitzassin amb elements nous pels nins i les nines i no amb aquests objectes que ara ningú pot utilitzar, ja que estan abandonats i en un estat que és un absolut perill pels menors”.

Andrés Nevado: “ja s’està treballant per a la renovació d’aquest parc”

Davant la denúncia per part dels veïnats, hem parlat amb el delegat especial del Port de Pollença, Andrés Nevado, per tal de saber en quin punt es troba aquest tema dins l’àmbit de l’Ajuntament i si tenien constància de la situació del parc.

Sobre això, Nevado ha explicat que “estam al dia de la situació, no només d’aquest parc en concret, sinó també d’altres que hi ha tant a Pollença com a la Cala Sant Vicenç”.

A més, ha afegit que “el desmuntarem i es farà la licitació per canviar-lo i renovar-lo i que així els nins i nines de la zona puguin gaudir d’un parc amb unes instal·lacions totalment noves”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X