Eu MollMunicipi

Una vintena de voluntaris netejen el bosquet de Bóquer

Un grup de ciutadans i ciutadanes de Pollença varen netejar ahir el bosquet de Bóquer, retirant "de tot i més"

Un grup de ciutadans i ciutadanes de Pollença van decidir organitzar una neteja del Bosquet de Bóquer. És un entorn privilegiat que, per deixadesa i per l’incivisme, es troba ple de brutor (plàstics, llaunes, pneumàtics, mobles) i amb, inclús, tatxes clavades a alguns arbres.

La neteja, es va dur a terme el passat diumenge 27 de juny a les 8 del matí. Una vintena de persones varen assistir al bosquet per ajudar a retirar brutor. Els voluntaris varen repassar de dalt a baix tot el Bosquet i critiquen que és un “espai que hauria d’estar molt més cuidat, i que la ciutadania hauria de respectar moltíssim més”. A més, manifesten que varen trobar “de tot i més” com per exemple restes de poda de propietats privades, que les han abocat al bosc.

Els ciutadans participants volen que la gent agafi consciència i esperen a més voluntaris quan s’organitzi una altra quedada.

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha explicat que tenen un projecte en marxa per adequar el bosquet i preservar-lo. “Tot és fems tirats per la mà de l’home”. A més, ha assegurat que “tot d’una en poder farem un taller per instal·lar trampes pel banyarriquer -que afecta els alzinars-. “Estem fent proves a Santuiri mà amb mà de la Conselleria de Medi Ambient i el seu servei de sanitat forestal”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button