CulturaEu MollMunicipi

La badia de Pollença a mans de l’artista Nahuel Sellanes

El pollencí ha plasmat un paisatge característic del Moll a la plaça Miquel Capllonch

L’artista pollencí Nahuel Sellanes es dedica principalment al tatuatge i al grafiti. Els darrers dies, ha estat l’encarregat de donar-li vida al mural de la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Sellanes explica que el procés d’elaboració d’aquesta obra ha durant dos dies. A més, conta que està “molt content amb el resultat”, encara que manifesta que el disseny està “una mica fora del meu estil”. L’artista destaca la reacció i l’impacte social que ha tengut durant el procés d’elaboració, ja que, “són molts els que han passat per davant deixant-me comentaris molt encoratjadors, amable i gratificants d’escoltar“.

El mural representa la badia de Pollença en un estil minimalista. Els colors utilitzats han estat tonalitats neutres com grisos i negres. A més de blaus (per representar la mar) i colors càlids com taronges i grocs (per al sol). El projecte urbà l’ha gestionat i subvencionat el Restaurant Plaza Uno de Port de Pollença.

L’artista, ha explicat a xarxes socials que “l’enorgulleix veure cares d’alegria i sorpresa” de la gent quan passa pel mural. A més, agraeix la solidaritat de la gent que li va dur “algun cafè o refresc” durant el procés. “Gràcies per gaudir del meu art”, manifesta.

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Hola Som Pollença i Marian Romero: gracies per comentar qui ha financiat aquest mural. Faig una rectificació d’un comentari anterior. No havia pogut llegir la noticia sencera. Mil disculpes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X