CulturaEu MollMunicipi

La badia de Pollença a mans de l’artista Nahuel Sellanes

El pollencí ha plasmat un paisatge característic del Moll a la plaça Miquel Capllonch

L’artista pollencí Nahuel Sellanes es dedica principalment al tatuatge i al grafiti. Els darrers dies, ha estat l’encarregat de donar-li vida al mural de la Plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Sellanes explica que el procés d’elaboració d’aquesta obra ha durant dos dies. A més, conta que està “molt content amb el resultat”, encara que manifesta que el disseny està “una mica fora del meu estil”. L’artista destaca la reacció i l’impacte social que ha tengut durant el procés d’elaboració, ja que, “són molts els que han passat per davant deixant-me comentaris molt encoratjadors, amable i gratificants d’escoltar“.

El mural representa la badia de Pollença en un estil minimalista. Els colors utilitzats han estat tonalitats neutres com grisos i negres. A més de blaus (per representar la mar) i colors càlids com taronges i grocs (per al sol). El projecte urbà l’ha gestionat i subvencionat el Restaurant Plaza Uno de Port de Pollença.

L’artista, ha explicat a xarxes socials que “l’enorgulleix veure cares d’alegria i sorpresa” de la gent quan passa pel mural. A més, agraeix la solidaritat de la gent que li va dur “algun cafè o refresc” durant el procés. “Gràcies per gaudir del meu art”, manifesta.

Mostra més

Articles relacionats

2 comentaris

  1. Hola Som Pollença i Marian Romero: gracies per comentar qui ha financiat aquest mural. Faig una rectificació d’un comentari anterior. No havia pogut llegir la noticia sencera. Mil disculpes.

Back to top button