Eu MollMunicipi

Undermoll organitza un mercadet en benefici de la família Úbeda

Tothom pot participar sigui comprant o donant roba pel mercat

L’Associació sense ànim de lucre organitza un mercadet solidari en benefici a la família afectada per l‘incendi del Moll. Aquests dies, d’ençà que va ocórrer la tragèdia fa una setmana, el poble s’està mobilitzant per ajudar als Úbeda Puerta.

Com ús vam contar, l’església ha destinat totes les bacines de les parròquies de Pollença i Port d’aquest cap de setmana a la família. A més, també ús explicàvem que un dels fills de la víctima de l’incendi, demanava ajuda a través de les xarxes socials. Dita publicació ha tengut més de 400 comparticions i molts veïnats han aportat doblers.

Ara, Undermoll també vol aportar el seu gra d’arena fent un mercadet de segona mà solidari. L’associació explica que el benefici anirà íntegre a la família i que tothom està convidat a participar sigui comprant o donant roba pel mercat. També, afegeixen que si vols donar roba o objectes poden dur-ho a Carrer Vicente Buades, 39 de dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 hores durant les pròximes dues setmanes.

El mercat serà dia 21 de febrer a la Plaça Miquel Capllonch de 10.00 a 14.00 hores. Quant a les mesures tancaran la plaça amb barreres, amb una única entrada i sortida. Dintre el recinte “només podrà haver-hi dotze persones”, ens explica Steffy Pozo, la secretària d’Undermoll. A més, desinfectaran la roba “cada mitja hora”. Hi haurà nou voluntaris per dur a terme el mercat. Per poder assistir al mercadet els requisits seran dur mascareta, mantenir la distància social de dos metres i fer ús del gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida del recinte.

A continuació, el cartell oficial de l’esdeveniment:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button