Eu MollMeteorologiaMunicipi

Navegació per la badia de Pollença posposada en el seu primer dia

La ‘Balear’ no ha pogut sortir en la seva primera ruta a causa de la mala mar

L’embarcació història  ‘Balear , va ser construïda l’any 1924 i és propietat del Consell de Mallorca. Fa uns mesos, es va restaurar per posar-la al servei de l’educació ambiental i la divulgació de patrimoni marí, fent les primeres sortides per la badia de Palma i ara, al Moll. 

Des de l’Albufereta, ofereixen dues hores de ruta que s’inicien al Port de Pollença, després pasa per l’Albufereta i més tard, per la zona del Barcarès, del Morer Vermell i de la Victoria, entre d’altres. Durant aquesta visita, s’explica la història, el patrimoni cultural, la formació geològica del paisatge, posidònia i molt més.

Aquestes navegacions ofereixen sis dies amb dues sortides diàries, ofereixen un total de vuit places. L’activitat es fa des de fa uns anys, i com saben que “hi ha molta demanda van avisar un dia concret per que la gent s’apuntes; el mateix dematí es varen omplir les llistes”. Definitivament, ha tengut molt d’èxit, fins i tot “hi ha una llarga llista d’espera”.

Les navegacions estaven programades pels dies 12,13 i 14 d’agost i pels dies 19,20 i 21. Però, a causa de la previsió de mal temps d’avui dimecres, l’embarcació no ha pogut sortir. I, a hores d’ara, es troben a l’espera per saber si sortiran els pròxims dies. En tot cas, intentaran “reubicar els dies”, ens ha afirmat l’educadora ambiental de l’Albufereta i l’encarregada de donar part de la xerrada durant la ruta, Maria Cantallops.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X