Eu MollMunicipi
Destacat

Així s’han viscut les festes de la Mare de Déu del Carme

El Moll està de festa des de dimarts 14, i en aquest espai t’explicam a través de les imatges de Sergi Muñoz com estan anant els diferents esdeveniments.

Diuenge 19: missa solemne

Per posar el punti final a unes atípiques i insòlites festes, es va celebrar una missa solemne a la parròquia de la Mare de Déu del Carme. Aquesta es va concloure amb un concert de l’octet de cordes Mendelssohn Ensemble.

Dissabte 18: circ i Pantalla Oberta

El segon espectacle de circ de les festes de la Mare de Déu del Carme va ser a càrrec de la companyia D’Click, qui van oferir l’actuació Isla.

Al vespre, va ser l’hora de potenciar els artistes locals i projectar els curtmetratges de totes aquelles persones que van participar al projecte Pantalla Oberta.

Divendres 17: Gru 3, el meu dolent preferit

Divendres, el pati de l’edifici Miquel Capllonch va ser l’escenari elegit per projectar la pel·lícula de dibuixos animats Gru 3, el meu dolent preferit.

Mare de Déu del Carme, dijous 16 de juliol

I per la Mare de Déu del Carme, patrona del Port de Pollença, els protagonistes van ser els més petits. Com avançàvem, les festes són un homenatge per ells i elles, i aquest dijous van poder gaudir d’un musical familiar sobre la Mediterrània.

I per posar punt final al dia de festa major del Moll, l’agrupació Aires de la Cala va fer una bona demostració de ball de pagès.

Dimecres 15 de juliol: Els 4 Clàssics del Circ Bover

Va tornar al Port de Pollença el Circ Bover. Aquesta vegada, però, ho va fer amb el seu espectacle Els 4 clàssics. Una actuació dirigida a nins i nines majors de 6 anys.

Dimarts 14 de juliol: exposicions fotogràfiques i pregó

Per encetar les festes de la Mare de Déu del Carme es van inaugurar dues exposicions. La primera, va ser la de Hans Monheim, que es pot visitar al local social de l’Associació de Veïns i Veïnes del Port de Pollença. La segona, va ser una exposició de Guillem Bestard a la Sala d’Actes.

Just després, tingué lloc el pregó de festes a càrrec de Pere Antoni Borràs i sota el títol ‘Gratitud’. Aquest es va poder seguir tant des de dins l’església del Moll, com des de la pantalla gegant ubicada a la plaça Miquel Capllonch i per streaming a Facebook Live.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button