Eu MollMunicipiSuccessos

Es vol declarar el Moll “zona especialment afectada” pel temporal

Les institucions implicades amb la recuperació del Port preveuen tornar a la normalitat abans que s'inauguri la temporada turística

La consellera d’Administracions Públiques, Isabel Castro, ha visitat avui dematí el Moll per veure en primera persona els danys que va provocar el temporal Glòria. Ha estat acompanyada d’alguns regidors de l’Ajuntament de Pollença, amb qui ha comentat les zones més afectades. Entre d’altre coses, Castro ha destacat que instaran al Govern de l’Estat perquè inclogui el Port dins les zones declarades “especialment afecades”. Així mateix, les institucions implicades amb la recuperació de la badia preveuen que tot torni a la normalitat abans que s’inauguri la temporada turística.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X