Eu MollMunicipiSuccessos

Retiren els vaixells varats a la costa per mor de ‘Gloria’

S'ha esfondrat part del sòl del passeig del Moll i un arbre ha caigut al mar

Una grua retira els vaixells varats a la costa per mor de ‘Gloria’ durant la jornada d’ahir. L’escena ha congregat a curiosos que contemplen atents com els operaris realitzen la seva tasca. A la zona també hi ha els tècnics que avaluen els danys materials i l’impacte mediambiental negatiu que hagi pogut tenir el temporal al Moll. Ara bé, fins que la situació meteorològica és calmi no poden estudiar-ho així com toca.

Ara mateix es troben amb dos problemes que rellenteixen la tasca. Per una banda, està el fet què la majoria dels vaixells varats estaven fondejats de manera il·legal, no estaven matricuclats a l’Estat i alguns dels seus propietaris no es troben en sòl local. Això dificulta que es pugui contactar amb els amos i la posterior neteja de la costa. I per l’altra banda, ens trobem amb que les embarcacions que estan damunt l’arena són de difícil accés. La seva retirada serà més complicada i no s’efectuarà durant el dia d’avui.

Però hi ha hagut més danys al Moll. Part de l’asfalt del passeig s’ha esfondrat i un arbre de la primera línia ha caigut per culpa del vent. Com podeu veure a les imatges, aquest ha quedat amb la copa dins l’aigua i el tronc a terra ferma.

Etiquetes
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
Close
X