Efemèrides

Comencen els preparatius per la nova edició de Pollença Splash In

El batle del municipi ha convocat una reunió a la sala de plens de l'ajuntament, aquest divendres a les 11.30 h, per començar amb l'organització de l'esdeveniment

El batle de Pollença, Andrés Nevado, ha convocat una reunió a la sala de plens aquest divendres, a les 11.30 h, per organitzar la nova edició del Pollença Splash In. Hi assistirà el batle de Els Alcasseres, el coronel de la base militar de Pollença, els membres de la Fundació Aeronàutica Mallorquina, totes les autoritats i Fernando Perianes.

Aquest esdeveniment es tracta d’una reunió d’hidroavions que es fa cada dos anys entre finals d’abril i principis de maig. De cara al 2023, l’objectiu és anar fins a Múrcia volant en hidroavió i tornar a Pollença llavors, on es farà una exhibició de les naus.

D’aquesta manera, es farà una jornada de portes obertes a la base militar, on s’exposaran entorn de quinze hidroavions grans i es pretén que vengui una patrulla de Granada. Cal recordar que l’any passat es va celebrar el 50è aniversari d’aquesta iniciativa, que es va haver d’ajornar l’any 2020 per mor de la pandèmia, i hi van anar hidroavions russos.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button