EducacióMunicipi

Educació vol millorar la competència comunicativa

Es faciliten eines als centres educatius per treballar l’oralitat

La Conselleria d’Educació i Formació Professional posa a disposició dels centres educatius de les Illes Balears la Capsa Sàvia de Comunicació oral per treballar l’oralitat de l’alumnat. Per tal de millorar la competència comunicativa i la competència literària.

L’interacció, l’escolta, la producció i la mediació són aspectes importants per a desenvolupar les capacitats expressives. A més dels aspectes verbals i no verbals que es donen a qualsevol situació. Per tal de millorar la competència literària, a més de les noves tecnologies i els mitjans audiovisuals, s’han de tenir presents els materials literaris populars.

La literatura popular permet treballar alhora continguts literaris i, des de la dimensió comunicativa, plantejar activitats basades en l’aplicació de les habilitats comunicatives receptives, productives i interactives.

Per aques motiu, es distribuiran set capses entre Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que inclouen llibres de lectura, àlbums il·lustrats, làmines i jocs. Aquestes es podran sol·licitar a través del responsable del Pla d’Acolliment Lingüístic i Cultural o del docent designat pel centre, i el termini de préstec serà de 30 dies naturals, amb possibilitat de renovació. A Mallorca, es troba disponible al Centre d’Edició i Distribució del Servei d’Innovació Educativa.

Per obtenir més informació accedir al Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Conselleria.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button