Educació

Continuen els programes de Policia Tutor i Educació Viària

Front a l’absentisme, l’assetjament escolar, el ciberassetjament i altres actuacions fora de l’àmbit escolar

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, han firmat avui la renovació dels programes de Policia Tutor i d’Educació Viària que va néixer a les Illes i s’ha pres com a model a la resta de l’Estat. L’objectiu del qual és donar suport a l’alumnat davant els problemes que puguin succeir-li, reforçar la sensibilització i la detecció de conductes de risc.

«Els i les policies tutors són imprescindibles i eficaços perquè l’escola tengui un contacte i una coordinació amb la comunitat, i és un personal de referència estès a totes les Illes»,

segons explica March.

El Programa d’Educació Viària s’inclou per primera vegada al conveni, per tal d’afavorir la mobilitat segura entre els estudiants de les Illes Balears. L’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears coordina i implanta aquests programes, als quals han participat, 175 centres i quasi 59.000 alumnes, amb un total de 5.125 actuacions en el Programa de Policia Tutor, i 58 municipis i més de 42.000 persones, en el Programa d’Educació Viària.

També han assistit el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barcerló, la cap del servei d’Atenció a la Diversitat, Marta Escoda, el coordinador del programa Policia Tutor, Rafel Covas, i la coordinadora d’Educació Viària, Llucia Pons.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button