EducacióMunicipi

EMSER organitza xerrades de concienciació a escoles en el Dia Mundial de l’Aigua

Entre avui i demà visitaran totes les escoles del municipi

El Dia Mundial de l’Aigua se celebra cada 22 de març per recordar la rellevància d’aquest líquid essencial. Tot i que totes les activitats socials i econòmiques depenen en gran manera de l’abastament d’aigua dolça i de la seva qualitat, 2 200 milions de persones viuen sense accés a aigua potable. Aquesta celebració té per objectiu conscienciar sobre la crisi mundial de l’aigua i la necessitat de cercar mesures per abordar l’objectiu de tenir aigua per a tots abans del 2030.

Des de Nacions Unides, expliquen que enguany el Dia Mundial de l’Aigua tracta del que significa l’aigua per a les persones, el seu veritable valor i com podem protegir millor aquest recurs vital. Per aquest motiu, des d’EMSER 2002 han organitzat petites xerrades a les escoles de Pollença (Joan Mas, Costa i Llobera i Monti-Sion) i en el Port (Miquel Capllonch i CP Port de Pollença). Les desenvoluparan uns informadors, que intentaran conscienciar els alumnes de primer a quart de primària de la necessitat d’estalviar aigua a les cases.

A més, com a complement a les xerrades, EMSER farà entrega a cada alumne d’una ampolla d’alumini, perquè la utilitzin diàriament per al consum d’aigua a l’escola i així evitar l’ús de plàstics. Avui dilluns van a les escoles de Pollença i el dimarts a les del Moll.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button