Educació

Es dupliquen les beques de menjador fins a set milions a Balears

L'any passat es destinaren 3,5 milions, enguany el fons és de 7 milions d'euros

La Conselleria d’Educació destinarà aquest curs set milions d’euros als ajuts a les famílies amb menys recursos que porten els seus fills a menjadors escolars. Amb aquesta quantitat, que duplica els fons de l’any passat, pretén beneficiar a uns 12 mil alumnes.

A la reunió d’avui, el conseller d’Educació, Martí March, ha destacat que s’adapten a les “circumstàncies socials, econòmiques i familiars que està vivint la nostra Comunitat per la crisi de la Covid”.

D’acord amb la Conselleria, aquest any s’ha tingut en compte l’especial situació socioeconòmica que es viurà per part de moltes famílies a causa de la pandèmia, per què s’ha doblat la dotació de les beques fins als 7 milions d’euros -el curs passat va ser de 3,5 milions-.

D’una banda, els ajuts com és habitual distingeixen entre beneficiaris directes (alumnat en acollida, família víctima de violència de gènere i alumnes refugiats). D’altra banda, hi ha els beneficiaris per barem, que han d’acreditar tenir una situació laboral transitòria com a única font d’ingressos.

En cas que per circumstàncies sobrevingudes es suspenguin les classes i el servei de menjador, el centre ha de transferir la quantia diària pertinent dels dies de suspensió del servei al compte bancari facilitat per la família.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X