EducacióMunicipi

Educació posa en marxa un grup de cobertura de substitucions exprés

La borsa extraordinària serà per cobrir infantil, primària i secundària

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, mitjançant la Direcció general de Personal Docent ha aprovat avui amb la unanimitat dels sindicats participants de la Mesa Sectorial d’Educació.

La finalitat d’aquest nou grup és la de cobrir de forma exprés les baixes de professorat a conseqüència de la Covid19 als centres educatius de les Balears. Es tracta d’una mesura extraordinària que posa a disposició dels centres docents, contractats per la Conselleria i distribuït entre les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa, aquests darrers cobriran també les  baixes que es puguin produir als centres de Formentera.

Aquest grup cobrirà les substitucions inajornables i de curta durada de tutors responsables de grup dels ensenyaments d’infantil i de primària i de professors que imparteixin ensenyaments a l’educació secundària obligatòria que hagin d’estar en quarantena per causes directament relacionades amb la Covid19.

A l’adjudicació d’aquestes places es respectarà en tot moment l’ordre de la borsa dels aspirants que hi participin. A més està previst que les baixes es puguin cobrir entre les 24 i 48 hores després que els centres comuniquin una baixa per COVID-19.

Està previst que aquest nou grup entri en funcionament el pròxim divendres amb l’objectiu de començar a cobrir les baixes a partir de dilluns 21 de setembre.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button