Site icon Som Pollença

L’IEB obre plaç per matrícula de cursos de català

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) obre període de matrícula per a cursos de català. A causa de la situació, serà la primera vegada que aquest curs 2020/2021 s’imparteixi totalment online. D’aquesta manera, hi ha més facilitat per tot aquell que hagi d’estar confinat ja sigui per ser positiu en covid-19, per estar a l’espera de resultats o per altres motius.

En una nota de premsa, l’IEB ha explicat que qui estigui interessat a matricular-se en qualsevol dels nivells oferts, té temps per inscriure fins el pròxim 11 de setembre. La matrícula també s’ha de fer en línia.

Els nivells A1, A2 i B1 es cursaran en tres sessions setmanals amb un professor a l’aula virtual. Els nivells B2, C1 i C2, en canvi, s’impartiran a través d’una plataforma d’autoformació, amb una sessió virtual quinzenal i els alumnes comptaran amb el suport d’un tutor. Pel que fa al nivell LA (Llenguatge Administratiu), el curs s’impartirà a través d’una plataforma d’ensenyament en què el tutor facilitarà el material als alumnes, però sense sessions virtuals.

Els requisits que han de complir els alumnes per a poder matricular són tenir el títol de el nivell anterior o haver cursat el curs del nivell anterior. En el cas de no complir cap d’aquests requisits, hauran de passar una prova de nivell.

Exit mobile version