Educació

L’IEB obre plaç per matrícula de cursos de català

Els interessats es poden matricular fins a l'11 de setembre

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) obre període de matrícula per a cursos de català. A causa de la situació, serà la primera vegada que aquest curs 2020/2021 s’imparteixi totalment online. D’aquesta manera, hi ha més facilitat per tot aquell que hagi d’estar confinat ja sigui per ser positiu en covid-19, per estar a l’espera de resultats o per altres motius.

En una nota de premsa, l’IEB ha explicat que qui estigui interessat a matricular-se en qualsevol dels nivells oferts, té temps per inscriure fins el pròxim 11 de setembre. La matrícula també s’ha de fer en línia.

Els nivells A1, A2 i B1 es cursaran en tres sessions setmanals amb un professor a l’aula virtual. Els nivells B2, C1 i C2, en canvi, s’impartiran a través d’una plataforma d’autoformació, amb una sessió virtual quinzenal i els alumnes comptaran amb el suport d’un tutor. Pel que fa al nivell LA (Llenguatge Administratiu), el curs s’impartirà a través d’una plataforma d’ensenyament en què el tutor facilitarà el material als alumnes, però sense sessions virtuals.

Els requisits que han de complir els alumnes per a poder matricular són tenir el títol de el nivell anterior o haver cursat el curs del nivell anterior. En el cas de no complir cap d’aquests requisits, hauran de passar una prova de nivell.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button