Educació

Extraescolars disponibles per aquest curs 2020/2021

Algunes de les ofertes que ja han sortit pel curs vinent

Setembre ja és a prop i les activitats extraescolars comencen a obrir els seus períodes d’inscripció. A causa de la situació del covid, les places i metodologies de cada activitat s’han vist afectades i modificades, com tot. Però encara així hi ha un gran ventall d’activitats per a que els més petits de la casa puguin gaudir. Per això, a continuació feim un recull de totes les extraescolars que s’han obert fins al moment a Pollença.

Escola de música de Pollença: El període de matricula per a alumnes nous és de dia 1 a dia 4 de setembre. Es pot realitzar en línia a través de la plana web de l’Ajuntament. La recollida dels documents és de 10.00 a 13:30 hores a la secretaria de l’escola. El curs s’inicia dia 1 d’octubre.

Natació: Les pre-inscripcions de la temporada d’hivern ja estan disponibles. Només heu d’entrar a aquest link, omplir el formulari adjunt i de seguida que tenguin el grup fet, des de l’Àrea d’esports es posaran en contacte amb el sol·licitant. 

Judo: Encara que els cadets van ensatar temporada a mitjan d’aquest mes d’agost, no es fins dia 1 de setembre que comencen les altres edats. Haurà classes els dimarts i dijous amb els següents horaris segons edat:

De 16 a 17 hores per a nascuts entre el 2011 i 2013

De 17 a 18 hores entre 2009 i 2010

De 18 a 19 hores per a nascuts al 2013 i menors (iniciació)

De 19 a 20 hores per nascuts entre el 2007 i 2008

De 20 a 21:30 horas, nascuts al 2006 i majors.

Encara així, han expressat que els horaris poden ser modificats segons la demanda. 

Atletisme: A partir del 7 de setembre comencen els entrenaments a la pista del poliesportiu de Pollença. Será els dilluns, dimecres i divendres. Iniciació de 17:30 hores a 18:30 hores. Avançats de 17:3′ a 19:00 hores i veterans a les 19.00 hores. Per a més informació: capollenca@gmail.com

Eu Moll Tennis Club: Ofereixen classes d’iniciació (a partir de 4 anys), classes de perfeccionament, classes de pre-competició, competició, grups d’adults. De moment, els horaris seran diferents a convenir. Per a més informació eumolltennisclub@gmail.com

Club Voley: El club de voley ja ha fet sebre que haurà nova temporada però encara no han detallat inici. Al seu perfil de facebook aniran informant els propers dies.

Aquests són alguns dels extraescolars que hi podràs trobar. No tots han publicat les seves ofertes pel que encara no estan totes les opcions a aquest post.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button