Educació

Així es preveu l’inici del curs 2020/21

La tornada a classes es farà de manera esglaonada

A dues setmanes de l’inici del nou curs, hi ha molta controvèrsia sobre la seguretat a les aules, i també moltes discrepàncies sobre si ha de retardar la tornada a l’escola per la pandèmia.

El conseller d’Educació, Martí March, i la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, han comparegut aquest dimecres en una roda de premsa per explicar el protocol. A aquest, s’ha determinat principalment que la tornada a classes sigui esglaonada, és a dir, que la incorporació de l’alumnat sigui progressiva per evitar que els centres siguin un focus de contagi del virus. Per tant, el curs començarà el dia 10 de setembre en una modalitat de semipresencialitat i amb una incorporació gradual de l’alumnat. La mascareta serà obligatòria durant tota la jornada per a tot l’alumnat major de sis anys i tot el personal dels centres.

L’assistència presencial a classe dels alumnes de menys edat (Infantil, Primària i 1r d’ESO) és la prioritat, han afirmat, així com la dels alumnes amb necessitats especials. Per a la resta de nivells, es podrà proposar ensenyament a distància o alternant en línia i presencial. Educació planeja a més un retorn gradual per evitar aglomeracions el primer dia de classe, amb un màxim de 150 alumnes al dia.

A continuació, podeu trobar la publicació del Govern on explica resumidament totes les mesures:

El curs 2020-2021 serà diferent. I entre totes i tots hem d’aconseguir que també sigui segur.

Gepostet von Govern de les Illes Balears am Mittwoch, 26. August 2020
Via
Imatges IB3
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X