EconomiaMunicipi

Presentació de la Memòria de 2021 de l’Estalvi Ètic de Colonya


Ahir es va celebrar al saló d’actes de la Cambra de Comerç de Palma la presentació de la Memòria de l’Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença de l’any 2021, que va estar presidida per la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i pel president de Colonya Caixa Pollença, Josep A. Cifre Rodríguez.

Durant l’acte a més de donar compte de l’activitat financera i social de l’Estalvi Ètic de Colonya i de les mesures i perspectives de futur es va donar la paraula a les persones que comparteixen els valors de l’Estalvi Ètic i que destaquen pel seu compromís social.

Un any més, l’Estalvi Ètic de Colonya ha procurat estar en tot moment al costat de les entitats socials donant resposta a les seves necessitats i suport a les iniciatives que ajuden a millorar la nostra societat. Això s’ha notat en el saldo dels dipòsits que han arribat gairebé als 230 milions d’euros en el 2021, el que suposa un increment de 27 milions d’euros.

Les donacions dels clients han crescut un 15% respecte de l’exercici anterior, situant-se en 435.000 euros. També s’han concedit 185 subvencions a entitats de les Illes i s’han formalitzat 686 finançaments amb criteris ètics.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X