EconomiaMunicipiPollença

Colonya, Caixa Pollença, entre les supervivents a les crisis

Ha superat la pandèmia més enllà de les expectatives.

L’any 2018, quan les caixes d’estalvi Ontinyent, Pollença i de Ingenieros donaren la compareixença en el Congrés quan la comissió investigava la crisi financera, tots els partits polítics van elogiar la labor social que feren durant la crisi iniciada en 2008 i conclosa l’any 2014.

I malgrat la llei LORCA, aprovada el 2010 pel PSOE i pel PP, que significà el començament del fi de les caixes d’estalvis, la Caixa de Pollença es va mantenir en peu, beneficiant-se, a més, de més de 3 milions d’euros l’any 2021 respecte als 2,1 milions del 2020. Cosa que suposa haver aconseguit superat la pandèmia més enllà de les expectatives.

Des d’un altre angle, les estrictes regulacions del Banc Central Europeu (BCE), estan fent que el sector financer visqui un moment complicat, desitjant així que augmentin els tipus d’interès. Aquesta pressió la noten, sobretot, les petites entitats, com Colonya, Caixa Pollença, però sense cap dubte, i gràcies a la seva fortalesa, ha demostrat que avui en dia, encara el petit funciona i que es deu apostar per allò.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button