Economia

Convocats el Premis i Ajuts Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació 2021

Es dirigeix ​​als titulars de Carnet Jove de les Illes Balears d'entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci

L’Institut Balear de la Joventut ha convocat els Premis i Ajuts Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació per a l’any 2021 amb la finalitat de contribuir a la millora de l’ocupabilitat dels joves i es dirigeix ​​als titulars de Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació, i també a agrupacions de joves amb el mateix objectiu.

Els destinataris són persones físiques titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació. Poden participar d’aquesta convocatòria les persones físiques esmentades, individualment o en grup que presentin un projecte de negoci per iniciar amb domicili social a les Illes Balears.

Premis i ajuts

Es destinarà una quantitat màxima de 60.000 euros, a càrrec del pressupost de l’Institut Balear de la Joventut. D’aquest import, 14.000 euros es destinaran als premis i 46.000 euros es destinaran als ajuts per posar en funcionament els negocis premiats, així com altres negocis que, encara que no hagin obtingut premi, hagin obtingut una puntuació suficient per ser subvencionats.

Estan previstos sis premis i 15 ajudes, que s’atorgaran de la següent manera:

  • Un primer premi, dotat amb un import de 3.000 euros, que s’atorgarà al millor projecte d’autoocupació. Aquest projecte també podrà rebre un ajut de 6.000 euros per a la posada en marxa.
  • Dos segons premis, dotats amb un import de 2.000 euros cada un, que s’atorgaran als dos projectes més ben valorats després del primer premi. Aquests dos projectes també podran rebre un ajut de 4.000 € cada un per a la posada en marxa.
  • Tres tercers premis, dotats amb un import de 1.000 euros cada un, que s’atorgaran als tres projectes més ben valorats després dels atorgats com a primer i segons premis. Aquests tres projectes també podran rebre un ajut de 3.000 € cada un per a la posada en marxa.
  • S’estableixen un màxim de nou ajudes per iniciar l’activitat de projectes de negoci, dotades amb 3.000 € cadascuna, que s’han d’atorgar als nou projectes més ben valorats després dels que hagin estat premiats.

Per més informació podeu entrar aquí. El plaç de presentació de la sol·licitud i de la documentació especificada finalitzarà el 19 d’agost de 2021.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button