Economia

Mercadona crea 5.000 nous llocs de treball en un any marcat per la pandèmia

Després d'obtenir els millors resultats de la història, aquí pots trobar els llocs de feina que ofereix la cadena actualment a Balears

Mercadona ha presentat els resultats de 2020. L’any marcat per la pandèmia va crear 5.000 nous llocs de treball i va facturar gairebé 27.000 milions, un 5,5% més que l’any anterior. A les Balears, Mercadona té 49 supermercats, 42 a Mallorca, 4 a Eivissa i 3 a Menorca.

L’any passat Mercadona va crear 5.000 nous llocs de treball, una mitjana de 16 al dia, per finalitzar l’any passat amb una plantilla de 95.000 persones amb contracte fix.

Finançada amb els seus recursos propis, la companyia ha invertit més de 1.500 milions d’euros, per accelerar la transformació en què està immersa i impulsar un model d’empresa més digital, productiva i sostenible.

Després de compartir amb la plantilla 409 milions d’euros en concepte de prima, xifra que representa més d’un 25% del benefici total generat, i 364 milions amb la Societat en concepte d’impostos (un 29% més que el 2019), la companyia ha obtingut un benefici net de 727 milions d’euros.

El 2020, Juan Roig i Hortensia Herrero han destinat 70 milions d’euros dels seus dividends a reactivar l’economia d’Espanya, i tenen previst elevar un 45% aquesta contribució el 2021, fins als 100 milions.

Nous llocs de treball

Els seus objectius per 2021 són ambiciosos, tractarà d’aconseguir els 27.850 milions d’euros en vendes i augmentar la seva plantilla en altres 1.600 empleats.

De fet, en el seu portal d’ocupació ja disposa de diverses ofertes per a tota classe de llocs i vacants. Especialment per a la campanya d’estiu, on busquen principalment mossos de magatzem.

Recentment ha publicat noves ofertes per contractar personal de supermercat en diverses localitats espanyoles, entre elles, les nostres Illes.

Les vacants són molt variades, se sol·liciten personal de supermercat com caixers, reposadors o neteja, així com metges, tècnics auxiliars de manteniment o mossos de magatzem en les seves naus logístiques.

La majoria d’aquests llocs de treball són de contractes temporals, tot i que també hi ha possibilitat d’accedir a llocs fixos. A més, tenen la possibilitat d’accedir a jornades completes de 40 hores setmanals o parcials de 15 o 20 hores.

Els estudis mínims per accedir-hi és el títol d’Educació Secundària Obligatòria, també valoren la capacitat de comunicació i atenció al client així com el treball en equip i carnet de conduir per a llocs de repartiment.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button