EconomiaMunicipiSalut

Interiors de bars i restaurants seguiran tancats dues setmanes més a Mallorca

El Govern aixeca el tancament perimetral a Balears decretat durant el període de Setmana Santa

Els interiors de bars i restaurants seguiran tancats dues setmanes més a Mallorca a l’espera de l’evolució dels contagis de la COVID-19 després de Setmana Santa. Així ho ha anunciat aquest dimecres el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, que ha avançat també que el Govern prorroga, a partir d’aquest dilluns, les mesures que ja estaven aprovades abans que entressin en vigor les acordades per al període extraordinari de Setmana Santa.

A més, el Govern aixecarà el tancament perimetral a Balears acordat com la resta de comunitats per al període de Setmana Santa. La principal novetat, segons Negueruela, és que es permetran reunions en espais privats de sis persones de fins a dos nuclis de convivència. Per illes, Mallorca seguirà en nivell 2 d’alerta sanitària i Eivissa passa al mateix nivell per l’evolució de la pandèmia. Menorca i Formentera, en canvi, continuaran en nivell 1.

El Consell de Govern extraordinari que tendrà lloc aquest divendres 9 d’abril revisarà els nivells d’alerta sanitària corresponents a cadascuna de les illes i a partir de dilluns es permetran les reunions de fins a 6 persones de dos nuclis de convivència en espais privats i en interiors i exteriors públics, amb les excepcions fixades a la restauració.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X