Economia

‘L’art de menjar’, una campanya del Govern per recolzar els forns

Mostra els productes que es consumeixen tradicionalment a les diferents illes durant cada festivitat

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha llançat la campanya ‘L’art de menjar’ per promocionar els productes de forn i pastisseria que s’elaboren a Balears a les festes tradicionals.

El vicepresident, Juan Pedro Yllanes, ha presentat la iniciativa aquest dimecres coincidint amb la ‘Setmana del Pa’. L’objectiu és fomentar la compra d’aquests productes en els forns i pastisseries que els elaboren de forma artesanal.

La gerent de l’Associació de Forners i Pastissers, Magraner, ha explicat que la venda dels productes relacionats amb festes tradicionals suposen una important font d’ingressos per als forns i pastisseries.

La campanya apel·la a l’art del menjar a partir d’una sèrie de bodegons fotografiats per Josep Taltavaull, que mostren els productes que es consumeixen tradicionalment a les diferents illes durant cada festivitat.

Es promocionaran els diferents productes segons l’època en què es mengen habitualment. Les primeres festivitats que es donaran a conèixer seran les Verges (21 d’octubre) i Tots Sants (1 de novembre). Així, les imatges que es difondran seran de bunyols fregits, pastes i rosaris.

Quan s’acosti Nadal, es promocionaran la coca de torró a Mallorca. La campanya també immortalitza els productes que es consumeixen durant les festes patronals, carnestoltes i Pasqua.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X