EconomiaSalut

Darreres dades sobre la Covid19 a Espanya

Cada dia són més els països que posen restriccions per viatjar a Espanya o rebre turistes espanyols

La situació a Espanya per mor de la pandèmia segueix essent preocupant: nous rebrots cada dia, casos importats, en definitiva, una situació descontrolada que, en el silenci i tapat per la importància de l’arribada de turistes, creix cada dia.

Ja es compta amb 305.767 positius des que començà la Covid19 al nostre país, dels quals 28.499 han mort una vegada ja havien donat positiu al test. Catalunya és la comunitat que lidera el rànquing amb un total de 83.850 casos actius, seguida per Madrid, amb 78.531. Per la seva part, Balears es troba a la part inferior de la cua, en la posició catorze, amb 2.823 positius. Per davall d’aquesta, s’hi troben comunitats com Asturies o Ceuta i Melilla, entre d’altres. En el següent quadre podreu observar les xifres per comunitat de forma detallada, tant de casos actius, com de persones que han perdut la vida en aquesta batalla.

Font: Ministeri de Sanitat

Efectes sobre el turisme espanyol a nivell supranacional

Ja són uns quants països que, davant la força del coronavirus a Espanya, estan posant impediments a l’hora d’establir-hi relacions turístiques.

Com ja es va conèixer fa uns dies, el Govern Britànic ha prohibit que els anglesos viatgin a Espanya sense que, desprès de les vacances, fassin una quarantena de 14 dies.

Per altra part, Hongria també ha retirat a Espanya de la llista de “destinacions segures”. Això fa que, els hongaresos que tornin al seu país provinents d’Espanya tenguin l’opció de, o bé presentar dues proves PCR negatives que s’hauran hagut de realitzar cinc dies abans, o bé passar una quarantena de dues setmanes.

Aquests dos països no són els únics que han posat obstacles a la idea dels seus residents de viatjar a Espanya. Altres com França, Bèlgica, Noruega, Irlanda, Escòcia, Països Baixos o Àustria, també han posat restriccions a l’hora de viatjar al país espanyol.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button