Cala Sant VicençMunicipi

Comença una nova etapa per a l’Associació de Veïnats de Cala Sant Vicenç

Es renovarà Cala Barques i el mirador durant aquesta legislatura

L’Associació de Veïnats de Cala Sant Vicenç nomena una junta renovada. Tot i que Xisco Mas continua presidint la institució i Manolo Pena ocupa la vicepresidència, hi ha cares noves. En aquest cas, el president destaca que s’han “canviat una sèrie de càrrecs i el més important és que Pere March Torrandell ha entrat com a secretari”. I és que, assegura, que “la secretaria mantén l’Associació”. Així mateix, s’han incorporat Carmen Maria Arroyo i Alejandro Socias.

Ara bé, la història per arribar fins aquí no ha estat senzilla. Ja s’havien convocat tres eleccions, però no s’hi havia presentat cap candidatura. Una situació que va posar a la junta entre l’espasa i la paret: “O ens presentàvem o s’hauria de dissoldre, el que vàrem trobar violent i ens vàrem presentar amb tres cares noves”, afirma Mas.

“L’Ajuntament ens ha presentat com a millora estrella per aquesta legislatura la renovació total de Cala Barques i del mirador”

Xisco Mas, president de l’Associació de Veïnats de Cala Sant Vicenç

És per aquest motiu que es mantindrà el tarannà de l’Associació, però claven la mirada al futur. Ja s’han reunit amb Miquel Llobeta, delegat del nucli urbà, per traslladar-li que els hi “fa por la temporada que ve”. Xisco Mas explica que hi haurà dos hotels i un restaurant nous, motiu extra pel qual s’hauria de posar tot en ordre durant l’hivern. Una petició que sembla anar per bon camí. “L’Ajuntament ens ha presentat com a millora estrella per aquesta legislatura la renovació total de Cala Barques i del mirador”, assegura el president de l’Associació. Amb tot, però, espera que la institució municipal “es responsabilitzi de les despeses”.

També posen de manifest la intenció de mantenir i reforçar les activitats que es feien abans de la pandèmia, com és la cursa de Cala Sant Vicenç a les Coves Blanques, el dia dels socis, les havaneres o la tremponada.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Consulteu també
Close
Back to top button
X