Cala Sant VicençMunicipi

Veïns denuncien l’estat del cablejat a la Cala Sant Vicenç

L'AAVV critica -un any més- la imatge que dóna la Cala

No és novetat l’estat del cablejat a la Cala Sant Vicenç. De fet, a Som Pollença hem parlat sobre el mal estat de la instal·lació elèctrica altres vegades. La primera, el febrer de 2019, els veïns qualificaven la situació de “tercermundista”. Ara, dos anys i quatre mesos després, la situació és la mateixa i “fa vergonyosa”, expressen.

El cablejat està a la vista i no segueix una col·locació ordenada, estant els cables destensats i penjant a la via pública. A més, els pals de corrent estan enmig de la vorera, el qual dificulta el pas als vianants, així com la presència d’elements, que “podrien ser perillosos per als infants, i la població en general, a llocs totalment accessibles i sense seguretat”.

L’Associació de Veïns de Sant Vicenç ha intentat posar punt a aquest problema, denunciant diverses vegades la situació per tal de buscar una solució, però aquesta segueix ben igual. El president de l’AAVV ha assegurat en diverses ocasions que la situació és depriment i que les instal·lacions són surrealistes. Avui, expressa que Sant Vicenç “s’ha convertit en Can Bum”, “vergonya”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X