MES -ESQUERRAMunicipiPolítica

Emotiu homenatge a Joan Crespí Salas

Familiars, amics i companys de lluites polítiques i socials es reuneixen per recordar el llegat de Joan Crespí Salas en un emotiu acte d’homenatge

Aquest capvespre a les 17 hores s’ha celebrat un homenatge a Joan Crespí Salas, reconegut activista pollencí i defensor incansable dels camins públics, així com figura destacada de l’esquerra política, amb una trajectòria lligada al PSM i, actualment, a MÉS.

Crespí, que fou mestre tant a Catalunya com a Mallorca, ha reunit avui familiars, amics i companys d’ideals i docència que s’han volgut acomiadar d’ell. La cerimònia ha estat un acte d’agraïment i reconeixement a la seva llarga trajectòria de compromís social i polític, organitzat per la seva família i els amics que han compartit les seves lluites.

En l’homenatge, han intervingut el seu fill, Marc, així com membres de la Plataforma Pro Camins Públics i amics de l’àmbit docent i polític. Tots ells han recordat Crespí amb paraules que han reflectit l’empremta i el llegat que deixa entre aquells que van tenir la sort de conèixer-lo i de compartir les seves causes.

Joan Crespí Salas ens va deixar fa unes setmanes a causa d’un tràgic accident de trànsit, però la seva memòria i el seu exemple perviuran com a inspiració per a futurs defensors de la justícia social i els drets col·lectiu

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button