Site icon Som Pollença

L’Ajuntament de Pollença i EMSER presenten tres projectes per aconseguir el finançament provinent de l’ITS

L’Ajuntament de Pollença i l’Empresa Municipal de Serveis (EMSER 2002 SLU) han sol·licitat finançament per a tres projectes a través de la convocatòria 2024-2025 de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS), dins del Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible. Els projectes inclouen dues iniciatives de l’Ajuntament i una d’EMSER, totes amb un pressupost superior a un milió d’euros i que ja han començat la seva execució:

  1. Rehabilitació de la urbanització Can Singala: Revitalitzar l’àrea mitjançant la reordenació urbana i la millora de la mobilitat, facilitant la circulació a peu i en bicicleta i reduint les emissions de gasos d’efecte hivernacle. A més de la promoció de l’economia circular a través de la reutilització de materials, minimitzant residus i disminuint l’impacte ambiental.
  2. Reforma del cinema Capitol: Conversió de l’antic cinema en un centre de convencions per desestacionalitzar el turisme i atreure un nou perfil de visitants.
  3. Telelectura de comptadors d’aigua: Instal·lació d’un sistema de telelectura i teledetecció de fuites per millorar l’eficiència de la xarxa d’aigua, assegurant una millor disponibilitat dels recursos hídrics.

Els projectes cerquen protegir el medi ambient, desestacionalitzar el turisme i rehabilitar el patrimoni, en línia amb els objectius de la convocatòria.

Exit mobile version