Municipi

Refinament de la neteja urbana a Pollença per a l’estiu

L’Ajuntament de Pollença i l’Empresa Municipal de Serveis (EMSER) han activat un pla intensiu de neteja urbana pels mesos de juny, juliol, agost i setembre als centres urbans de Pollença, Port de Pollença i Cala Sant Vicenç.

Durant aquest període:

  • A Pollença, al Port i a la Cala Sant Vicenç, s’intensifica el buidatge de papereres i es durà a terme una inspecció dels contenidors per a la recollida selectiva. Es netejaran els espais després d’actes, concerts i altres esdeveniments. Aquestes accions es realitzaran diàriament durant el torn de vespre: tres hores al dia a juny, sis hores diàries a juliol i agost, i tres hores diàries a setembre.
  • Es reforça la neteja manual als nuclis de la Cala Sant Vicenç i del Port de Pollença durant el torn de matí. A partir del 15 de juny i fins al 15 de setembre, aquesta activitat es prolongarà fins a 6,5 hores diàries.
  • Es millora la freqüència de neteja dels contenidors i dels iglús de recollida selectiva a tot el municipi.
  • Es realitza la neteja amb aigua a pressió dels carrers del Port de Pollença durant cinc dies a la setmana, amb una durada de quatre hores diàries, també durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button