Site icon Som Pollença

El Club de Patinatge de Pollença supera la primera etapa de la Lliga Nacional Inline Freestyle

El Club de Patinatge Pollença ha participat en la primera etapa de la Lliga Nacional Inline Freestyle, una competició per equips a nivell nacional que s’ha celebrat a Saragossa. Actualment, l’equip es troba en la setena posició, si bé encara queda una segona seu per disputar.

En aquesta primera fase, els patinadors van competir en modalitats com a salt, derrapatges, velocitat i Battle. Segons declaracions de l’equip, l’experiència ha estat molt enriquidora, permetent-los superar-se a si mateixos, aprendre d’errors, gaudir i riure junts.

Els representants del Club de Patinatge Pollença i el Uniteam Freestyle en aquesta competició són Iker Llompart, Noa Kling, Jaume Llobera, Albert Janer i Ariadna Janer. Actualment, es troben entrenant duro per a la segona seu, que es durà a terme a la Corunya al juny. L’equip està decidit a donar el millor de si mateixos i continuar amb la seva preparació per a aconseguir els millors resultats possibles.

L’equip local participa conjuntament amb Uniteam Freestyle, ja que “a les illes no hi ha molts de clubs de la nostra modalitat. A més, aprenem de Pau Bosch, dues vegades campió d’Europa i plata en el campionat del món. Sovint ell ve a Pollença i ens dona classes o anam nosaltres a València. A l’equip de Uniteam tenim el millor en derrapades del món, Enrique Rubio; a Laura Oria, plata del món i a Pau Bosch. És un plaer poder aprendre dels millors”.

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/02/Iker-Llompart_.mp4
Iker Llompart
https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/02/Noa-kling_.mp4
Noa Kling
https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/02/Albert-Janer_.mp4
Albert Janer
https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/02/Ariadna-Janer.mp4
Ariadna Janer
https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/02/jaume-llobera_GHVSteSh.mp4
Jaume Llobera
Exit mobile version