Site icon Som Pollença

Aquestes són les activitats programades per aquests primers dies de la setmana

Començam una nova setmana amb molta energia després d’un cap de setmana que ha donat el sus a les celebracions nadalenques de Pollença. Els passats dimecres dia 6 i divendres dia 8 es va dur a terme l’encesa de llums tant al centre històric com al Moll. Dues horabaixes plenes d’il·lusió i carregades de màgia: malabars amb foc, desitjos, concert de nadales, xocolatada amb coques casolanes, rialles i moltes abraçades a la gent que ens envolta. I ara què? Ara continuam gaudint!

Dilluns 11 de desembre

Avui 11 desembre a les 17:30 hores es durà a terme el taller “Arriba l’hivern” a Can Llobera. La finalitat és decorar entre tots els infants l’espai comú de la biblioteca. L’activitat va adreçada a nins i nines a partir de 5 anys i es pot fer la inscripció a través de correu electrònic: mediadora@ajpollenca.net

Dimecres 13 de desembre

Demà tenim un petit descans, però dimecres a les 17:30 hores tornam a ser-hi. Aquesta vegada, tots i totes anirem a la biblioteca del Port de Pollença per participar al taller “Viu el Nadal”, també destinat a infants a partir de 5 anys. Per fer la inscripció, cal escriure a mediadora@ajpollenca.net

El mateix dia 13, a partir de les 19:00 hores es duran a terme VerÇos, un recull de poemes i activitats. Es començarà a la llibreria l’Ull Viu, a càrrec de Toto Camps, Marina Cabanelles, Marta Daniel, Isolda Garcia i Marina Cerdà, alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya.

Seguidament, a les 19:35 hores, a l’Escola de Música, Paula Cordero, Yazmín Ramírez i Patricia Martín, de l’IES Guillem Cifre de Colonya, conjuntament amb Esther Clamor Nogaledo i Joan Cortès Cerdà, del grup de guitarra de l’Escola de Música, amb Llucia Palliser.

A les 20:10 hores, al Club Pollença ens rebran Mateu Coll, Sebastià Perelló i Antoni Xumet. A continuació, a l’espai de Can Bum, coincidirem amb Immaculada Sureda i Andreu Matamalas.

Finalment, a la biblioteca de Can Llobera, la lectura serà per part de Joan Tomàs Martínez, Miquel Àngel Mas i Maria del Mar Vives.

Dijous 14 de desembre

El dia 14 es durà a terme la presentació del llibre “Una aproximació a l’origen del Moll i el seu desenvolupament”, de Mateu Cerdà Martín al local de l’AAVV del Port de Pollença (19:00 hores).

Exit mobile version