Site icon Som Pollença

NaturaTerapia, un nou projecte per millorar les relacions en parella i de família

Miquel Albertí i Jessica Pimentel són la jove parella de Pollença que està marcant la diferència amb el seu projecte conjunt NaturaTerapia. Ell és guia professional d’esport i aventura, amb més d’una dècada d’experiència organitzant activitats en el medi natural. Ella, psicòloga, professional de la salut mental i de l’educació especialitzada en acompanyament familiar.

Ambdós han decidit emprendre la missió d’empoderar a les famílies i parelles perquè enfrontin desafiaments junts, es comprenguin millor i construeixin relacions més fortes i satisfactòries. Els avantatges de les seves sessions són l’enfortiment de les relacions i la comunicació; el desenvolupament de les habilitats de treballar en equip; l’adquisició d’eines útils per a la vida quotidiana; el foment de la connexió amb la naturalesa; el foment del descobriment personal i el creixement emocional.

Una experiència única que combina emoció, aventura i desenvolupament personal.

Avui hem volgut entrevistar-los per conèixer en profunditat què és el que aquesta parella té preparat i com va sorgir el projecte. Ja que, de cara al començament de l’any, tenen programades sessions individuals, per a parelles i per a famílies, que parteix de les necessitats específiques de cadascun. Però de cara al febrer comencen els tallers i les experiències grupals. I no ens les volem perdre!


En què consisteix aquest projecte de Naturaterapia exactament?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/12/Pregunta-1.mp3

Com és que heu decidit dur a terme aquesta iniciativa?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/12/Pregunta-2.mp3

Quines habilitats es treballen a les sessions? Per què considerau que son importants en qualsevol tipus de relació?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/12/Pregunta-3.mp3

Quina està sent la rebuda per part de les parelles que hi participen?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/12/Pregunta-4.mp3
Exit mobile version