Municipi

Ens situam com el diari digital més vist de la part forana!

Des del mes de gener, hem anat escalant posicions i, a hores d’ara…ja som el diari digital local més vist de totes les Illes!

Segons l’auditoria d’OJD, de tota la part forana, ‘Som Pollença’ estem sols per darrere dels diaris autonòmics o de renom, que operen a nivell no sols local sinó insular.

A més a més, al darrer mes ens hem col·locat per damunt dels 10.000 seguidors a Instagram! Orgull del que també gaudim a Facebook, amb més de 10.000 likes i 12.000 followers!

Volem seguir en aquesta línia ascendent, ja que el mes de març vam batre el nostre propi récord de 132.064 visites a la pàgina! Mantenint-nos per l’abril damunt de les 100.000. Aquestes dades ens fan destacar, i això ens condueix a la responsabilitat i la motivació de seguir aquest camí.

Ens complau donar-vos aquesta notícia, que som els més vists de tota la prensa local balear, però no més del que ens complau informar-vos de tot el que passa dins i fora del municipi! Per això, vos prometem que seguirem fent-ho amb ganes de millorar i d’escoltar-vos a vosaltres, totes les veus que ens ajudau a seguir treballant!

Us enviam un agraïment molt sentit de part de tot l’equip de Som Pollença!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button