Municipi

Prop de 120 pollencins participen en la trobada de Gent Gran a Lluc

A la jornada va haver sortejos i molt bon ambient

Aquest diumenge més de 900 persones es varen apropar a Lluc a la Trobada de Primavera de la Gent Gran organitzada pel Grup Güell i diferents Ajuntaments de tot arreu de Mallorca. A la trobada van assistir gent de diferents indrets de l’illa i hi van participar 118 pollencins i pollencines.

En aquesta trobada, els assistents, es van reunir al santuari de Lluc per celebrar, primer una missa solemne, acompanyada dels Blavets de Lluc i, posteriorment, seguiren la festa amb un concert de música popular i un gran àpat on no va faltar bon ambient i un bon dinar d’arròs brut.

A més, es va aprofitar per realitzar diferents sortejos dels quals es recaptaren fons per col·laborar amb la recuperació del Santuari després dels desperfectes patits a causa de la borrasca Juliette. Entre els productes sortejats; estades per a dues persones al Santuari, menjars, caixes de vi, o fins i tot una porcella.

A l’acte van acudir diferents autoritats municipals i d’altres en l’àmbit balear com la presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera o la directora general de Salut, Maria Antònia Font.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button