Site icon Som Pollença

Gran cap de setmana pel Club Bàdminton Pollença

Divendres 24 el Club de Bàdminton de Pollença va gaudir de la primera concentració celebrada a Mallorca. Liderats per l’equip de CTEIB Centre de Tecnificació de les Illes Balears i per l’entrenador Alberto de II nivell d’Espanya varen disputar dues hores d’entrenaments per preparar els pròxims esdeveniments.

L’horabaixa es va desenvolupar amb gran il·lusió i amb una intensitat molt bona, ja que a més de l’aprenentatge dels nins i nines convocats, va ser temps de preparació pels tècnics que han de dur aquesta fase d’entrenaments a un nivell superior, tal com estan fent ja les nostres illes veïnes. Els entrenadors de Palma, Calvià, Porto Cristo, Alcúdia i Pollença varen poder formar-se tant en motivació com en tècniques d’aprenentatge.

“Per part del CBPollença varen participar en Kang i na Joana, que seran els encarregats de finalitzar el curs escolar d’enguany, ja que el president no pot continuar per motius laborals. Des d’aquí volem desitjar molta sort als nous monitors i que els nins puguin aprendre molt”.

Finalment, recordar que aquesta setmana tenen una gran cita amb el campionat de Balears que es celebra a Porto Cristo. A més, el pròxim dia 1 d’abril es durà a terme el campionat de Balears d’adults i dia 13 de maig el Sub 13 i absoluts. Als quals tenen moltes inscripcions i possibilitats d’obtenir medalles.

Exit mobile version