EsportsMunicipi

Gran cap de setmana pel Club Bàdminton Pollença

Recordatori de les pròximes cites que el club té programades

Divendres 24 el Club de Bàdminton de Pollença va gaudir de la primera concentració celebrada a Mallorca. Liderats per l’equip de CTEIB Centre de Tecnificació de les Illes Balears i per l’entrenador Alberto de II nivell d’Espanya varen disputar dues hores d’entrenaments per preparar els pròxims esdeveniments.

L’horabaixa es va desenvolupar amb gran il·lusió i amb una intensitat molt bona, ja que a més de l’aprenentatge dels nins i nines convocats, va ser temps de preparació pels tècnics que han de dur aquesta fase d’entrenaments a un nivell superior, tal com estan fent ja les nostres illes veïnes. Els entrenadors de Palma, Calvià, Porto Cristo, Alcúdia i Pollença varen poder formar-se tant en motivació com en tècniques d’aprenentatge.

“Per part del CBPollença varen participar en Kang i na Joana, que seran els encarregats de finalitzar el curs escolar d’enguany, ja que el president no pot continuar per motius laborals. Des d’aquí volem desitjar molta sort als nous monitors i que els nins puguin aprendre molt”.

Finalment, recordar que aquesta setmana tenen una gran cita amb el campionat de Balears que es celebra a Porto Cristo. A més, el pròxim dia 1 d’abril es durà a terme el campionat de Balears d’adults i dia 13 de maig el Sub 13 i absoluts. Als quals tenen moltes inscripcions i possibilitats d’obtenir medalles.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button