CulturaMunicipi

Com es plantegen les Quintades del 13 de maig

Els bars i restaurants que vulguin participar ja poden fer arribar la seva petició

Les quintades es preveuen per dissabte 13 de maig. Al matí, hi haurà xaranga i activitats vàries a la plaça Major (12 hores), organitzades per l’Ajuntament, qui també repartirà mocadors a cada quintada. Posteriorment, a la reunió informativa es va acordar que cada grup de quintades reservaria per dinar a un bar/restaurant de Pollença a fi de tenir tot el poble actiu (l’activitat està planificada per les 13 hores). Els bars que hi vulguin participar s’apuntaran i tothom establirà un preu únic de 20 €.

L’horabaixa a partir de les 17 hores, s’ajuntaran les diferents quintades per fer festa amb diferents propostes musicals a fi de crear un dia agradable per a totes les generacions.

Per altra banda, es farà un grup Whatsapp amb un representant de cada quinta per anar passant la informació.

Els bars i restaurants que vulguin participar tendran fins dia 30 de març per apuntar-se a rebre diferents grups de quintos. Dia 31 de març l’Ajuntament informarà dels diferents establiments apuntats i els quintos podran apuntar-se on vulguin mentre hi hagi lloc.

Cada quintada haurà de comunicar a l’Ajuntament la seva participació i designar un representant i especificar el nombre de quintos que hi assistiran a comunicacio@ajpollenca.net o al 697 71 69 25.

Per últim, es va parlar de fer sortejos, premiar els quintos més animats, fer activitats complementàries com una gimcana o altres iniciatives que encara estan per concretar, però faran el dia molt més animat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button