Site icon Som Pollença

La borrasca Juliette escampa, però els camins continuen intransitables

Amb el pas de la borrasca Juliette, la qual va arrasar amb mitja illa de Mallorca, es va procedir a tancar algunes carreteres i camins per evitar imprevistos i accidents. Tres setmanes després, aquestes rutes continuen tancades.

Un dels casos més crítics i que tenim de per mà és la ruta del GR 221, que comença a Pollença i passa pel refugi del Pont Romà, Binifaldó i el refugi de Son Amer, finalitzant a Lluc. Dur a terme aquesta excursió resulta impossible avui en dia, ja que ni les brigades ni cap responsable es troba treballant per recuperar les zones dels incidents ocorreguts.

Des de diferents organitzacions i establiments, arriben a Som Pollença els comentaris d’urgència per dur a terme aquestes actuacions:

Els clients que han vengut caminant de Lluc aquesta setmana, estan espantats. És impossible passar, no entenen com deixen passar. Està tot ple d’arbres caiguts i els ha costat hores arribar caminant des de Lluc.

No deu ser tant difícil no fa falta ni retirar-ho de moment, ho poden anar deixant a les voreres i després recollir-ho a poc a poc.

Nosaltres demanarem permís per neteja i ens denegaren l’autorització.

És evident que la borrasca ha escampat i els camins continuen intransitables. Inclús, a algunes zones s’ha d’anar acotat o botar els arbres caiguts. Quant de temps haurà de passar per tornar a la normalitat?

Exit mobile version