MunicipiNatura

La borrasca Juliette escampa, però els camins continuen intransitables

Tres setmanes després i els GR no tornen a la normalitat

Amb el pas de la borrasca Juliette, la qual va arrasar amb mitja illa de Mallorca, es va procedir a tancar algunes carreteres i camins per evitar imprevistos i accidents. Tres setmanes després, aquestes rutes continuen tancades.

Un dels casos més crítics i que tenim de per mà és la ruta del GR 221, que comença a Pollença i passa pel refugi del Pont Romà, Binifaldó i el refugi de Son Amer, finalitzant a Lluc. Dur a terme aquesta excursió resulta impossible avui en dia, ja que ni les brigades ni cap responsable es troba treballant per recuperar les zones dels incidents ocorreguts.

Des de diferents organitzacions i establiments, arriben a Som Pollença els comentaris d’urgència per dur a terme aquestes actuacions:

Els clients que han vengut caminant de Lluc aquesta setmana, estan espantats. És impossible passar, no entenen com deixen passar. Està tot ple d’arbres caiguts i els ha costat hores arribar caminant des de Lluc.

No deu ser tant difícil no fa falta ni retirar-ho de moment, ho poden anar deixant a les voreres i després recollir-ho a poc a poc.

Nosaltres demanarem permís per neteja i ens denegaren l’autorització.

És evident que la borrasca ha escampat i els camins continuen intransitables. Inclús, a algunes zones s’ha d’anar acotat o botar els arbres caiguts. Quant de temps haurà de passar per tornar a la normalitat?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button