MunicipiNatura

Conferència sobre ecologia marina per la Dra. Caterina Amengual

'Avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença: un repte i una missió compartida'

Demà dijous dia 23 de març a les 19:00 hores es durà a terme una xerrada gratuïta sobre l’“Avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença: un repte i una missió compartida”. Aquest es durà a terme a l’aula mediambiental del Reial Club Nàutic de Port de Pollença per la Dra. Caterina Amengual Morro, consultora ambiental i membre del grup d’ecologia interdisciplinar de la Universitat de les Illes

Segons s’ha explicat, s’exposarà l’aportació que la Dra. realitza a l’avantprojecte per a la recuperació ambiental de la badia de Pollença. Els quals inclouen coneixements en sanejament d’aigües, el diagnòstic de l’estat de l’aigua a la badia i el programa de mesures que es posarà en marxa per la millora de la qualitat d’aquesta aigua, incloent canvis en el clavegueram i el funcionament de la depuradora.

Caterina és especialista en socio-ecologia del sanejament i gestió d’aigües, que va ser la temàtica del seu doctorat. Ha treballat com assessora ambiental en el sector privat i a l’administració pública, va ser la Directora Insular de Medi Ambient del Consell de Mallorca (2010-2011), Directora General d’Espais Naturals i Biodiversitat (2015-2016) i ha treballat a quatre ajuntaments de l’illa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button