Municipi

Presentació de la Ruta Serra i Nord de la Mostra de Cuina de Mallorca

La finalitat és promocionar el sector de la restauració i el consum local

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauración Mallorca Caeb que confecciona quatre rutes gastronòmiques per diferents zones de Mallorca. L’objectiu és promocionar el consum local i, en especial, el sector de la restauració. Les rutes, amb una durada de quadre dies (de dijous a diumenge), començaren el 6 de març i finalitzen el 2 d’abril.

Avui s’ha presentat la Ruta Serra i Nord a l’Ajuntament de Pollença. Aquesta ruta implica als municipis de Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent, Banyalbufar, Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa, Esporles, Pollença, Muro, Sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida.

Els restaurants participants ofereixen durant aquest temps un ‘Menú Mostra’ (a un preu fix de 25€, IVA inclòs) que consta d’un entrant, un plat principal, un postre i beguda; i un ‘Menú Gastronòmic’ (a preu i format lliure) consistent en plats basats en producte local.

Els restaurants que participen al Port de Pollença són el Celler La Parra i Dos Kanallas. A Pollença, La Mercería, el Bar Nou i el bar Monument.

A l’acte han assistit Andrés Nevado, batle de Pollença; Miquel Llobeta, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Pollença; Miquel Pastor, director de la Fundació Mallorca Turisme, i Alfonso Robledo, president de Restauració Mallorca Caeb, entre d’altres patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment. Després de la presentació, s’ha duit a terme una degustació del vi Macià Batle, patrocinador oficial de l’edició d’enguany.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button