Municipi

El festival internacional d’hidroavions V Splash-In aterrarà a Eu Moll

Uns dies per a recordar i reviure la història de la hidroaviació espanyola

S’ha presentat el festival internacional d’hidroavions V Splash-In organitzat per la Fundació Aeronàutica Mallorquina. L’esdeveniment, que es celebrarà entre el 28 d’abril i l’1 de maig, compta amb la presència de hidroavions i pilots de diferents països d’Europa.

L’itinerari comença el dia 28 d’abril a Los Alcázares (Múrcia), primera base d’hidroavions que va haver-hi a Espanya. Allà mateix, es duran a terme diferents conferències d’historiadors i pilots experts. L’endemà, es podrà gaudir de la Copa Schneider Segle XXI, un trofeu amb vuitanta anys d’història i que compta amb gran influència. Es podrà també experimentar en primera persona la simulació d’un vol amb hidroavion. El 30 d’abril, els hidroavions podran ser visitats pel públic i es farà una representació aèria al nostre municipi.

Aquesta és una bona oportunitat turística i econòmica, a més de ser un uns dies per a recordar i reviure la història de la hidroaviació espanyola.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button