CulturaMunicipi

Entrevista a Sheila Blanco, cantant, compositora i comunicadora

La seva obra Bioclassics es presenta al Port de Pollença el 26 de març

Sheila Blanco va néixer a Salamanca, on estudià piano clàssic i cant. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pontifica, però va finalitzar els seus estudis a Madrid, on va treballar de periodista a la ràdio i a la televisió fins el 2009 Aquell any, decideix dedicar-se únicament a la música, a cantar, tocar i compondre.

El seu primer disc d’estudi, ‘Sheila Down’, arriba sent un projecte autoeditat que fusiona pop, rock, folk i jazz, influències molt presents en la seva trajectòria. En 2010 es converteix en la vocalista del quintet de jazz&blues Larry Martin Band, amb qui recorre molts països, festivals i sales mítiques de jazz. Posteriorment, es converteix en Speak Jazzy i graven ‘A song for you’, un disc homenatge al desaparegut Larry Martin. L’artista ha fet gran passes amb projectes propis, però també ha col·laborat i gravat amb la banda Patáx, amb Natural Punk o altres artistes com Javi Montes, Paco Ortega, Rebeca Jiménez, Pastora Soler, Raphael, Alejandro Sanz, Rosa López, entre altres.

Actualment, després del llançament del seu projecte musical ‘Cantant a les poetes del 27’, al qual musicalitza poemes d’algunes de les dones poetes d’aquesta generació literària, retorna als escenaris amb Bioclassics, el qual ens explica ella mateixa a continuació.

El projecte es presenta el proper 26 de març a les 12 hores, a la Sala d’actes del port de Pollença (Plaça Miguel Capllonch, 11). Les entrades es poden adquirir clicant aquí mateix.


  • Como definiriess Bioclassics i d’on sorgeix la idea?
  • Com trobes la inspiración per crear aquestes peces tan creatives?
  • Es preveu l’ampliación del projecte o consideres que després d’aquesta posta en escena queda finalitzat?
  • Té relació amb el projecte anterior, Cantando a las poetes del 27?
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button