Site icon Som Pollença

Un nou Mercadona a la zona de Can Berenguer

Corr la notícia de què aviat es veurà la construcció d’un Mercadona al municipi. Aquest local comercial estarà ubicat a la zona de Can Berenguer.

Les obres que es preveuen als terrenys que l’empresa ha adquirit no presenten cap impediment de realització. Ja que el Pla d’Equipaments Comercials que a l’illa de Mallorca es va aprovar durant la legislatura anterior, exactament el maig del 2019, ho permet. Al nucli de Pollença, Port de Pollença i la zona urbana de Can Berenguer inclosa, aquest pla permetia la construcció d’aquest tipus d’equipaments.

Tomeu Cifre ha explicat a Som Pollená la seva opinió:

“Crec que al polígon s’hauria de revisar la normativa per poder permetre aquest usos i que tots els equipaments comercials es concentrassin allà. Perquè avui en dia es poden fer a qualsevol zona del municipi, menys al polígon, a causa de la normativa específica que impedeix que les superfícies comercials per solars superin els 150 metres quadrats. A les anteriors legislatures, l’Ajuntament havia posat les passes per modificar aquest usos i l’antic equip de govern va deixar caducar l’expedient d’adaptació del Pla General al pla Territorial que regulava aquests usos i els concentrava tots al polígon industrial”.

Exit mobile version