Municipi

Un nou Mercadona a la zona de Can Berenguer

L'empresa ha adquirit alguns solars per inciar les obres

Corr la notícia de què aviat es veurà la construcció d’un Mercadona al municipi. Aquest local comercial estarà ubicat a la zona de Can Berenguer.

Les obres que es preveuen als terrenys que l’empresa ha adquirit no presenten cap impediment de realització. Ja que el Pla d’Equipaments Comercials que a l’illa de Mallorca es va aprovar durant la legislatura anterior, exactament el maig del 2019, ho permet. Al nucli de Pollença, Port de Pollença i la zona urbana de Can Berenguer inclosa, aquest pla permetia la construcció d’aquest tipus d’equipaments.

Tomeu Cifre ha explicat a Som Pollená la seva opinió:

“Crec que al polígon s’hauria de revisar la normativa per poder permetre aquest usos i que tots els equipaments comercials es concentrassin allà. Perquè avui en dia es poden fer a qualsevol zona del municipi, menys al polígon, a causa de la normativa específica que impedeix que les superfícies comercials per solars superin els 150 metres quadrats. A les anteriors legislatures, l’Ajuntament havia posat les passes per modificar aquest usos i l’antic equip de govern va deixar caducar l’expedient d’adaptació del Pla General al pla Territorial que regulava aquests usos i els concentrava tots al polígon industrial”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button