CulturaMunicipi

Dia de les Illes Balears: actes culturals al municipi

Les activitats s'han posposat a causa del temporal, consultau les noves dates

El dia 1 de març es celebra el dia de les Illes Balears, motiu pel qual el Govern de les illes i els Consells Insulars organitzen diferents activitats. A més, aquesta diada serà la número quaranta des que es firmà l’Estatut d’Autonomia del 1983.

A Pollença, s’havien previst dos actes culturals que finalment han estat ajornats pel temporal Juliette.

El concert de Folk Trònic serà el 4 de març a l’Església del Convent de Sant Domingo. Desirée Duran i Tolo Servera estaran a les 20 hores per oferir una magnífica vetllada de soul i jazz a tots els amants de la música.

Per altra banda, la ballada popular a càrrec de Ballugall i Sonadors Sonats es durà a terme pròximament, però la data encara està per confirmar. Abdós actes seran gratuïts.

No hi ha excusa per no participar en els esdeveniments, ni tan sols en cas de no ser-hi al municipi durant aquesta festa que uneix les nostres illes, ja que la programació s’estén a altres punts de Mallorca. Com ara, a la Federació Balear de Tir de Fona de Ses Voltes (Palma) o el Museu Monogràfic de Pol·lèntia (Alcúdia), que han preparat un acte de Tir de fona, tirada puntuable per al Campionat de Mallorca i una exposició de Joieria d’atzabeja i or als museus de Balears, respectivament.

La programació completa la podeu consultar a la pàgina del CAIB, fent clic aquí.

Feliç dia, illencs!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button