Site icon Som Pollença

Entrevista a Ann Perelló, actriu de l’obra Nua

Nua (Radiografia d’un trastorn) és una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica. Es tracta d’un monòleg dirigit per Marta Aran i escenificat per Ann Perelló. La protagonista, de manera còmica i en un diàleg amb el públic, confessa el seu secret: es veu atrapada per mor d’un Trastorn de Conducta Alimentària. Una obra crua, sense filtres, però real i necessària per donar a conèixer el patiment i la pressió social que envolta a les persones que pateixen aquests trastorns.

L’obra es representarà aquest divendres, 24 de febrer (20 hores) a l’Església del Claustre de Sant Domingo (Pollença). L’entrada és gratuïta.



Entrevista a Ann Perelló

Per què creus que és important fer una obra sobre Trastorns de Conducta Alimentària?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/03/1.mp3

L’obra té un toc irònic, com així un tema tan delicat es pren des d’aquesta perspectiva?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/03/2.mp3

Quina ha estat la rebuda del públic? I, concretament, del públic adolescent? Creus que serveix d’ajuda a les persones que pateixen o han patit algun tipus de trastorn?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/03/3.mp3

Finalment, una pregunta més personal que potser ajuda a algun lector/a a fer la primera passa. Com et vares decidir a prendre la decisió de recuperar-te? Et vares sentir acompanyada? Quins consells donaries per fer-ho?

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2023/03/4.mp3

Exit mobile version