CulturaMunicipi

Entrevista a Ann Perelló, actriu de l’obra Nua

'Nua, radiografia d'un trastorn' es representarà gratuïtament al municipi aquest divendres

Nua (Radiografia d’un trastorn) és una obra que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i la pressió estètica. Es tracta d’un monòleg dirigit per Marta Aran i escenificat per Ann Perelló. La protagonista, de manera còmica i en un diàleg amb el públic, confessa el seu secret: es veu atrapada per mor d’un Trastorn de Conducta Alimentària. Una obra crua, sense filtres, però real i necessària per donar a conèixer el patiment i la pressió social que envolta a les persones que pateixen aquests trastorns.

L’obra es representarà aquest divendres, 24 de febrer (20 hores) a l’Església del Claustre de Sant Domingo (Pollença). L’entrada és gratuïta.



Entrevista a Ann Perelló

Per què creus que és important fer una obra sobre Trastorns de Conducta Alimentària?

L’obra té un toc irònic, com així un tema tan delicat es pren des d’aquesta perspectiva?

Quina ha estat la rebuda del públic? I, concretament, del públic adolescent? Creus que serveix d’ajuda a les persones que pateixen o han patit algun tipus de trastorn?

Finalment, una pregunta més personal que potser ajuda a algun lector/a a fer la primera passa. Com et vares decidir a prendre la decisió de recuperar-te? Et vares sentir acompanyada? Quins consells donaries per fer-ho?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button