MunicipiPolíticaPopulars de Pollença

David Alonso serà el candidat a batlia dels Populars a Pollença

La seva àmplia experiència es planteja com un canvi pel futur del municipi

David Alonso García, de 49 anys, ha estat triat per unanimitat com a candidat a batlia del Partit Popular de Pollença. L’elecció ha estat a escala interna i partint de la seva experiència, la qual és una bona eina per al futur del municipi.

Alonso és empleat de banca, però té una àmplia trajectòria a l’àmbit de la política. Des de 2011 ha estat regidor del PP a Pollença i fa vuit anys que és president de la junta local. Del 2011 al 2015, va ser tinent de batle d’Hisenda i Personal. Del 2015 fins al 2019, portaveu de l’oposició. Els darrers anys i fins a l’actualitat, el seu càrrec ha estat el de tinent de batle d’Hisenda i Contractació.

“Estam reunint un equip amb molta força i molta il·lusió i sabem el que necessita Pollença i des del minut u convertirem el poble en un referent a nivell de tota Mallorca”,

ha declarat Alonso.
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button